Leather Balsam

De Bufalo Leather Balsam zorgt voor bescherming van leer en bevat echte bijenwas.

Ideaal voor alle leersoorten die een speciale zorg nodig hebben, zoals tassen, meubels, autostoelen en schoenen. Dankzij de combinatie van de ingrediënten wordt de gladheid en soepelheid van het leer behouden.

De spray werkt snel in en laat een natuurlijk glans achter zonder vet. Beschikbaar in een spray van 500 ml, neutrale kleur.

Verwijder stof en vuil voordat u de lotion gebruikt, en test de spray eerst op een onopvallende plaats. Spray de lotion op een zachte doek en breng het aan op het leer.
Even laten drogen en inwrijven indien nodig. Houd er rekening mee dat de straal uitgezonden door de spray een gladde laag kan achterlaten op de vloer.

Spray auf Tuch sprühenMit Tuch auf Oberfläche auftragen10 Minuten einwirken lassen (Sofa)Oberfläche mit Tuch nachpolieren
TERUG NAAR OVERZICHT
Leather Balsam

Care & Shine

Care & Shine, met een hoogwaardige glansformule.

Dit is een zelfglanzende schoencrème voor alle schoenen van glad leder.

Care & Shine reinigt en voedt glad leder, zorgt daargbij voor hoogglans en beschermt de natuurlijke zachtheid van het leder. Met handige spons voor het makkelijk verzorgen van uw schoenen.

Verkrijgbaar in een glazen potje van 40 ml in zwart, bruin en neutraal.

Verwijder vuil en breng een kleine hoeveelheid crème aan door de ingebouwde spons in het glazen potje te deppen. Smeer gelijkmatig uit over de propere schoen. Laten opdrogen. Niet gebruiken voor lakleder of rubberlaarzen.

Dose öffnen und Schwamm entnehmenMit Schwammdeckel auftragen5 Minuten einwirken lassenNicht nachpolieren
TERUG NAAR OVERZICHT
Care & Shine

Shoe Polish

Búfalo Shoe Polish bevat echte bijenwas.

Deze schoensmeer voedt alle soorten robuust en glad leder. Door de rijke formule blijft het leder zacht en soepel en krijgt het een zijdezachte glans. De kleur wordt opgefrist en het leder wordt beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Zonder oplosmiddelen.

Verkrijgbaar in een doos van 75 ml in zwart, bruin en neutraal.

Verwijder eerst alle stof en vuil van de schoen. Breng de Búfalo Shoe Polish aan in een dunne, gelijkmatige laag over het leder uit. Laat opdrogen en poets de schoen op met een borstel. Voor de hoogste glans met een zachte doek opwrijven.

Schuhcreme mit Tuch auftragen15 Minuten einwirken lassenSchuh mit Tuch polieren
TERUG NAAR OVERZICHT
Shoe Polish

Cream Polish

Búfalo Cream Polish bevat echte bijenwas.

Deze crème voedt en beschermt alle soorten glad leder en kunstleder. Het is een pure crème die leder intensief verzorgt en ervoor zorgt dat het soepel blijft. Het frist de kleur op, verbergt krassen en tekenen van slijtage en laat een prachtige glans achter.

Verkrijgbaar in een tube van 50 ml in zwart, bruin en neutraal.

Verwijder eerst alle stof en vuil van de schoen. Breng de crème aan in een dunne, gelijkmatige laag over het leder uit met behulp van de spons of een zachte doek. Laat opdrogen en poets de schoen op.

Tube öffnenPflegecreme mit Tubenschwamm auftragen10 Minuten einwirken lassen (Sofa)Mit einem Tuch nachpolieren (Damenschuh)
TERUG NAAR OVERZICHT
Cream Polish