Blanco

Búfalo Blanco heeft een effectieve titaniumformule en is een zeer ondoorschijnend product voor de verzorging van alle soorten witte schoenen (stof, leder en synthetisch). Blanco verbergt snel en efficiënt krassen en slijtageplekken.

Verkrijgbaar in een flesje van 75 ml in wit.

Reinig eerst de schoenen. Schud het flesje goed en breng de vloeistof met de spons gelijkmatig op de schoenen aan. Laat opdrogen en poets op, indien gewenst. Herhalen bij fel versleten plekken.

Gebruik voor intensieve verzorging regelmatig Búfalo Cream Polish Neutral.

Wildleder mit Bürste reinigenPflegeschwammflasche schüttelnSelbst Glanz mit Schwammkopf auftragen15 Minuten einwirken lassen
TERUG NAAR OVERZICHT
Blanco

Self Shine

Búfalo Self Shine bevat echte amandelolie.

Snel aan te brengen, van hoogwaardige kwaliteit, voor schoenen van glad leder. Self Shine geeft glad leder onmiddellijk een intensieve glans, zonder poetsen, door de hoogwaardige en snel drogende formule.

Verkrijgbaar in een fles van 75 ml in zwart, bruin en kleurloos.

Verwijder alle stof en vuil van de schoen. Breng de crème aan in een dunne, gelijkmatige laag over het leder uit met behulp van de spons. Laat opdrogen.

Niet gebruiken voor lakleder of rubberlaarzen.

Gebruik regelmatig Búfalo Cream Polish om het leder zacht en soepel te houden.

Selbst Glanz mit Schwammkopf auftragen5 Minuten einwirken lassenNicht nachpolieren
TERUG NAAR OVERZICHT
Self Shine

Care & Shine

Care & Shine, met een hoogwaardige glansformule.

Dit is een zelfglanzende schoencrème voor alle schoenen van glad leder.

Care & Shine reinigt en voedt glad leder, zorgt daargbij voor hoogglans en beschermt de natuurlijke zachtheid van het leder. Met handige spons voor het makkelijk verzorgen van uw schoenen.

Verkrijgbaar in een glazen potje van 40 ml in zwart, bruin en neutraal.

Verwijder vuil en breng een kleine hoeveelheid crème aan door de ingebouwde spons in het glazen potje te deppen. Smeer gelijkmatig uit over de propere schoen. Laten opdrogen. Niet gebruiken voor lakleder of rubberlaarzen.

Dose öffnen und Schwamm entnehmenMit Schwammdeckel auftragen5 Minuten einwirken lassenNicht nachpolieren
TERUG NAAR OVERZICHT
Care & Shine

Shoe Sponge

Búfalo Shoe Sponge bevat echte bijenwas.

Dit is een zelfglanzend product voor alle schoenen van glad leder. De Shoe Sponge verwijdert stof en geeft binnen enkele seconden een schitterende glans, zonder poetsen. Kan tot 70 maal gebruikt worden.

Verkrijgbaar in zwart en neutraal.

Breng eenvoudig aan op de schoen met de spons. Niet gebruiken voor lakleder of rubberlaarzen.Gebruik voor een intensieve verzorging regelmatig Búfalo Shoe Polish of Cream Polish.

1-2-3 Glanz mit Schwamm auftragen - BEAufhören wenn Schuh glänztNicht nachpolieren- keins -
TERUG NAAR OVERZICHT
Shoe Sponge

Shoe Polish

Búfalo Shoe Polish bevat echte bijenwas.

Deze schoensmeer voedt alle soorten robuust en glad leder. Door de rijke formule blijft het leder zacht en soepel en krijgt het een zijdezachte glans. De kleur wordt opgefrist en het leder wordt beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Zonder oplosmiddelen.

Verkrijgbaar in een doos van 75 ml in zwart, bruin en neutraal.

Verwijder eerst alle stof en vuil van de schoen. Breng de Búfalo Shoe Polish aan in een dunne, gelijkmatige laag over het leder uit. Laat opdrogen en poets de schoen op met een borstel. Voor de hoogste glans met een zachte doek opwrijven.

Schuhcreme mit Tuch auftragen15 Minuten einwirken lassenSchuh mit Tuch polieren
TERUG NAAR OVERZICHT
Shoe Polish