Blanco

Búfalo Blanco heeft een effectieve titaniumformule en is een zeer ondoorschijnend product voor de verzorging van alle soorten witte schoenen (stof, leder en synthetisch). Blanco verbergt snel en efficiënt krassen en slijtageplekken.

Verkrijgbaar in een flesje van 75 ml in wit.

Reinig eerst de schoenen. Schud het flesje goed en breng de vloeistof met de spons gelijkmatig op de schoenen aan. Laat opdrogen en poets op, indien gewenst. Herhalen bij fel versleten plekken.

Gebruik voor intensieve verzorging regelmatig Búfalo Cream Polish Neutral.

Wildleder mit Bürste reinigenPflegeschwammflasche schüttelnSelbst Glanz mit Schwammkopf auftragen15 Minuten einwirken lassen
TERUG NAAR OVERZICHT
Blanco

Cream Polish

Búfalo Cream Polish bevat echte bijenwas.

Deze crème voedt en beschermt alle soorten glad leder en kunstleder. Het is een pure crème die leder intensief verzorgt en ervoor zorgt dat het soepel blijft. Het frist de kleur op, verbergt krassen en tekenen van slijtage en laat een prachtige glans achter.

Verkrijgbaar in een tube van 50 ml in zwart, bruin en neutraal.

Verwijder eerst alle stof en vuil van de schoen. Breng de crème aan in een dunne, gelijkmatige laag over het leder uit met behulp van de spons of een zachte doek. Laat opdrogen en poets de schoen op.

Tube öffnenPflegecreme mit Tubenschwamm auftragen10 Minuten einwirken lassen (Sofa)Mit einem Tuch nachpolieren (Damenschuh)
TERUG NAAR OVERZICHT
Cream Polish